Anotace: Nenávist je skrytý strach v nás. Pokud se zbavíme masky nenávisti, můžeme se pěkně vyděsit. Nesm...
prý je to sestra lásky
03.02.2017 06:05:22 | klaun
Nevím, ještě mě rodinně nepředstavovala, ale každopádně si mi vnukl nápad na zamyšlení a na zbásnění ! :-)
03.02.2017 10:30:22 | Nataliii