Tápání srdce snovou mlhou
Anotace: mé srdce nemá nikdo rád, nechce být ani kamarád, strašně na prsou mě pálí, mou mysl neustále šálí...
mé srdce nemá nikdo rád,
nechce být ani kamarád,
strašně na prsou mě pálí,
mou mysl neustále šálí
chce srdíčko špetku lásky,
nemusí být od žadné krásky,
chce jen chvíli cítit lásku,
a nedávat se přitom v sázku
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)