Aleppo
Anotace: Ventil pro můj vztek. Vzdor proti nabádání k bezcitnosti. Krutost se nad námi vznáší, jako smog nad Ostravou.
Všechno všude,
lidí moc!
Všechno všude,
Já mám toho dost!
Všechno všude,
a víc nic nezbude.
Všechno všude,
Aleppo ubohé...
Všechno všude,
tam už nikdy nic.
Všechno všude-
li pro chudé,
není z města cesta.
Rozléhá se requiem.
Jak mělké je doufání,
že přijde to pokání.
Nevěříš mi, ¨
z okna pohleď ven.
Stojí tam dole,
pták jenž nelítá
Strach má,
že omylem tam zavítá.
Komentáře (0)