To jsem se zasmála. Je to opravdu trefné.Jak jasem si to pomalu četla-málem jsem propadla snění taky-a náhle....cha cha cha.Bezva.
16.02.2007 16:56:00 | s.e.n
Kašli na vaření ! Takoví básníci žijí z pocitů.... :) :) :) Ze snů a představ.. z iluzííí :)
15.02.2007 10:52:00 | Zamilovaná do nezamilované doby