+ -
Krajina vržená pod roušku mrazu
front na teplo všude dost narvaných
rampouchy z okapů i ušního mazu
všech zevlů na sebe odkázaných..
My to můžeme jen sledovat z okna
jak snaží se venku život žít
vystrčit hlavu a zmrzne na hlavě lokna
o důvod víc proč rum nalít..
V noci pak mráz na dýku tlačí
a už se iron leje
na dnešek to snad stačí
opilý ten zevl se směje..
Měl pravdu dne toho
když smíchal iron s rumem
a poslední co těšilo ho
že ,,uměl´´pít s rozumem...
Komentáře (0)