Čím větší tma, tím více hvězd
Kráčím do tmy, kde hvězdy vidět jsou,
zavírám oči, otvírám mysl svou,
čím větší tma, tím více hvězd,
Mléčnou dráhou nechám se nést.
Otvírám oči a vzhlížím k nebi,
pohlížím na místa, kde nikdo nebyl,
jakoby zastavil se svět,
až se příště vrátím, budu znát nebe nazpaměť.
Přečteno 418x
Tipy 20
Poslední tipující: Roser, Lucucu, Mácha, Frr, Cappp, ZILA78, Kapka, zdenka, banan, te.re., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)