PŘEŽÍT NENÍ ŽÍT!
Anotace: Přežít peklo, však nevyhrát válku. Ty nejzoufalejší myšlenky se rodí v uprchlických táborech. A celý SVĚT se dívá..
Včera reggae,
dneska žalm.
Duše z krve,
Proudem teče ven.
Za to, co nevidí,
vůbec se nestydí!
Platit za mír se bude.
Válka je všude.
Dějin kolotoč zastav
Chudáka neboj se zastat!
Komentáře (0)