Slyším klapot podpatků na chodbě
smích rudých rtů
a
cinkání lžiček o kávové šálky
Projíždím flashbacky příběhů,
co se již staly,
jsou tak blízko
na dosah ruky
a přesto
je nedokážu přimět k návratu
cítím to
slyším to,
ale nemůžu zastavit
sypání písku
pád jednoho malého zrníčka za druhým,
kdy
každý
jeho
dopad
odčítá
vteřiny
...
mých
vzpomínek