Monolog davu
Čeho si žádáš lidská maso.
Co po mě chceš fanatická chaso.
Tupé stádo krav a volů.
Boty deichmann v tom shonu.
Rozum pošlapali.
Nemluvně rozplakali...
Uvěř Člověče sám v sebe.
Jenom potom oheň zebe.
Zima zahřeje
Na srdci závěje.
Lidé neztrácejte hlavu.
Přeslechněte monolog davu.
Nebuďte součástí davu vřavy.
V lese si vyčistěte své hlavy.
Přečteno 399x
Tipy 11
Poslední tipující: knihomolka, Romana Šamanka Ladyloba, Miron25, ZILA78, zelená víla, Amonasr, Kubíno
Komentáře (4)
Komentujících (3)