Kořeny jsou propleteny hluboko dole
tak jako my v pekle
a koruny naše míří výš
pak už jen věže
kostela a v dálkách
všechno co chceme
na nic nedosáhneme
když vítr huláká na lesy
a do tváří ve vlnách
do očí i srdcí krade se chlad
studený prsty zimy zabloudí
třesou se
pod můj šat
neusínám
listí mě tlačí do očí
pod vrstvou ledu
Velmi se mi Tvá báseň líbí, Avolo, přidávám si ji mezi oblíbená díla, mohu, prosím?
Děkuji :-)
11.02.2017 07:28:45 | Helen Zaurak