V hlubinách touhy
kapka rosy
perla naděje
cestu maluje černým uhlem
bělostnou nevinností Tvé duše
v nicotě
obepíná linie Tvého těla
žárem svých hříšných myšlenek
na povrch prosvítá temnota
Ač slečna, či paní neobratná.
Síla těch obratů je více než krásná.
Moc hezké :-)
12.02.2017 17:15:06 | Cappp