ZPÁTKY
Proskoč světlem jara
do náruče šeptajících stromů
kde větry pláčou listí
a břehy splétají copy sněženek
pocit uspokojení to dává
i když cesta domů
tě odloučením znejistí
uvnitř i navenek
jak říct
jsem zpátky
jak svázat
konce i začátky
jak mít
klíč se zadními vrátky
jak navázat
na už jednou položené otázky
proč..................
a kam...............
to svět mě zlákal
svou osobností
to svět mě nalákal
netečnou okázalostí
párkrát i zklamal
jindy překvapil rozmanitou barevnosti
a krásou
ano ženy
ty ženy
neprobádané území s hlavou saně
jak je milovat
jak na ně
jak je mít
ale neztratit hlavu
jak si je vzít
a neskončit na epitafu.
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: bogen, Cappp, KatkatkaW, Amonasr, Kubíno, Iva Husárková, Fany, Jin&Jang
Komentáře (6)
Komentujících (4)