tvrdá slova
kritika
základy z nevědomí
zašátrej hluboko ve svědomí
egoistický
narcistický
mistře tesaři
nadčlověku z jiné planety
něžně ohýbáš
laserem
strofy rýmy
holé věty
nikdy neomylné
srdce
tlukot z oceli
umělá šance
gravitace
uvězněna
v lidské
cele
muž z oceli
z daleké planety
síla krása rychlost
vlastnosti komety
______________
čtu tvé komenty
počítám úsměvy
nahrávám zpěvy
líbám ruce
šimrám podbřišek
hladím lalůček
teču po těle
mé jméno je potůček
vyplnil jsem na tváři
tvůj malý ďolíček
leduji
tvůj naražený malíček
přál bych si být
zas
tvůj
andělíček