Anotace: ...
Jak slepota nás více stíhá
a temnota nás obepíná,
tak střídá se období času,
hledajíce marně spásu,
v nekonečném tik, tak, tik, tak...
Hledíš marně skrze škvíru
a marně koukáš do vesmíru,
protože to, co hledáš nenajdeš
a marně po tom pořád jdeš,
v nekonečném tik, tak, tik, tak...
Hodiny odbíjí a minuty jdou.
Ti, kdo hledají, nenajdou.
Hodiny odbíjí a čas se vleče,
ten, kdo zdrhá, neuteče,
v nekonečném tik, tak, tik, tak...