Jedna ze základních vlastností je umět odsoudit
proto o tobě nemluvím
ani teď
ani v minulém čase
to by totiž bolelo ještě víc
než momentálně snesu
než chci
než vydržím
nacházím se ve stavu kdy jsem citlivější na boření zdí a pálení mostů
co kdysi znamenaly jistotu
horníkům soli z mých slzných kanálků jsem dala volno
aby mohli být s rodinou
potřebovali to
jeden z nich se nedávno oženil
a jeho manželka je ve třetím měsíci těhotenství
byl jsi můj první
muž
který mě naučil zapomínat
násilím.
neuvěřitelné
14.11.2017 20:52:45 | Martin Rose
...Ale ano. Uvěřitelné.
Nicméně děkuju.
14.11.2017 20:57:01 | Elisa K.
neuvěřitelné... to zachycení... to umění říct vše básní... obdiv skládám
14.11.2017 21:00:24 | Martin Rose