Milovaná
Anotace: Láska skrytá v lidech
Jsi jako voda,
tebe nelze nemilovat.
Jsi jako slovo,
co nelze neříct.
Jsi jako půda,
co musím obdělat.
Jsi jako zrno,
co musím zasít.
Jsi jako vítr,
co odežene těžký mrak.
Jsi jako hedvábí,
co hladím rád.
Tebe nelze nemilovat...
Přečteno 591x
Tipy 8
Poslední tipující: Philogyny1, Cappp, Iva Husárková, Poetik, ZILA78, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)