Koulení
Anotace: Koulelo se koulelo
Koulení
Koulelo se koulelo
a hrozně to bolelo.
Teď již se nekoulí,
má výrůstek na kouli.
Operativně degenerativně
stala se z koule krychle
a musí teď viset zplihle
na okraji pytle.
Koulelo se koulelo
měl ho fakt dost modrého.
Teď již modrý není,
ošklivě však svědí……
Komentáře (1)
Komentujících (1)