KDYŽ TADY JSI
Když tady jsi
tak mé smysli
rozcupuje harpyje do nitek
když tady jsi
oči nekvetou vyschli
až na dno do jámy výčitek
když tady jsi
slova se vymkli
do nepolapitelných měřítek
když tady jsi
mí démoni unikli
z dětských chodítek
když tady jsi
pocity mě okřikli
tvrdě.....bez žádných servítek
když tady jsi
mé lačné přeludy vynikli
do nepopsatelných kouzelných šířek
když tady jsi
tak já
jsem
úplně
někde
jinde.
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Nikita44, Frr, Jin&Jang, Amonasr, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)