Sichrhajsku
Káva, slzy, cigarety
Sichrhajsku
Pusu z musu
Rozpitvané sentimenty
Je to stejné kus od kusu.
Vymyslím si smutný příběh
Plný dramatických zvratu
Střelná rána dlouze bolí
Já nechápu vlastní ztrátu.
Kávu, slzy, cigarety
Sichrhajsku
Pusu z musu
Sama jsem se postřelila
Je to stejné kus od kusu.
Nekonečným potěšením
Psát scénáře
Černobíle
Dýchat můžeš jenom vítrem,
Pokud běžíš celé míle.
Nekonečným potěšením
Sichrhajsku
Pusu z musu
6 rokem
V jednom filmu
Je to jiné
Kus od kusu.
Komentáře (0)