Posledná o láske k tebe
Si ako lentilka
lákavá
farebná
tvrdá
si sladká
ako poleva na prezdobenej torte
no k čokoláde sa nedá
dopracovať
ani nahriatym nožom
tak ťa zem prehĺtne
v celku
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Nikita44, hanele m., ZILA78, Philogyny1
Komentáře (2)
Komentujících (2)