NIKDY
Stín
žíznivě chladná noc
a střechy kradou hvězdy
sním
tak do mě vkroč
hříšnými gesty
klín
náruč bez údů
v souhvězdí Andromedy
bdím
ale jednou nebudu
tak pohlaď mě.......naposledy
blín
jed na rtech
a slova nevnímám
není v nich spása
jen černá červavá samota
vím
že beru city po patrech
a pod slupku se nikdy nedívám
i když je tam krása
ta obnažená nahota.
Přečteno 259x
Tipy 16
Poslední tipující: Cappp, zdenka, Dreamy, bogen, Nikita44, Amonasr, Kett, poeta, Jin&Jang, Loveless
Komentáře (3)
Komentujících (3)