OČI
Anotace: Mr. H.S. … co se nedá popsat slovy…
Hlavou se mi honí nejasné myšlenky,
ačkoli mě pokaždé odzbrojíš svým úsměvem,
v úžasu nemohu odtrhnout oči od těch tvých.
Jsou šedé?. Modré?.
Možná mají barvu od obojí.
Jakoby splynulo moře a nebe zároveň,
v nichž se odráží,
přes den sluneční paprsky
a v noci nekonečný jas hvězd.
V tvých očích je něco,
co se nedá popsat slovy.
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, zdenka, Dreamy, ZILA78, Jin&Jang
Komentáře (5)
Komentujících (4)