Ty
Stále přicházíš a odcházíš
kopíruješ roční období
i holywoodské celebrity
a mě děsí, že mým snem
jsi ty.
Ty bolíš a laskáš
a vše zvládáš v jednom okamžiku
a já to akceptuju - síla zvyku.
Dávám ti zabrat
a ubližuju kde můžu
chci ti dát nejevo
že je tu spousta mužů.
Pár pro lásku,
desítky pro milování,
jenže já jsem ta holka
co je těžko k mání,
co čeká na tebe.
Je to hloupý a bez reakce,
ale mám z toho dobrý spaní,
tak i tobě
ať spí se sladce.
Pane starče - jestli ještě dokážete
zvednout hlavu,
já jsem ta bytost co vás milovala
a nechal jste jí ztratit v davu.
Komentáře (2)
Komentujících (1)