Vánoční přání, opět
Ať jsou na blátě
anebo na ledu,
rolničky zahrají
krásnou koledu.
Koledu o lásce,
štěstí a zdraví,
kouzlo Vánoc
duši pohladí.
Přání splní se,
jako zázrakem
a štědrý dál bude
každý Tvůj den.
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Cappp, Iva Husárková, ZILA78, Básník Karel
Komentáře (3)
Komentujících (3)