Anotace: ...
Oba si navzájem poskytujeme pocit
že vlastně nejsem tak úplně sami
i když je nám jasné, že pouze dočasně
protože na tebe čeká zaoceánská loď
a dobrodružství
a vysazování pralesů
a na mě čeká hromada úzkostí
a setkání na která nechci nikdy jít
protože jak bych mohla uvěřit
že chceš doopravdy slyšet jen můj hlas
že dopravdy chceš vědět jak poskládat prsty,
aby říkaly tvoje jméneo T-O-N-Y
víš, protože já
---------------- jjá jsem balíček s depresí
vždycky se pošle, ale nikdy nedoručí
nikdo ho nikdy nepřevezme