ZNOVUZROZENÍ
Jsi
zlo
chlad
nenávist
taková obrovská propast
mezi snem a realitou
jedová náplast
na rtech s pachutí zemitou
ale
už pro tebe jdou
a nic je nezastaví
jsi kořist
štvaná zvěř
co padá tmou
jako podlomený zdravý
v rukou šarlatánů
budeš prosit
plakat
to mi věř!!!
tak už tě konečně mají
nalijí do tebe
lásku
emoce
city
a lidskost
vše to krásné
ti dají
sejmou
i to nejhorší
tvou přetvářku
a na spět
do nebe
odlétají.
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Amonasr, Iva Husárková, Fany, Nikita44, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)