Anotace: .
Už mám marmeládovou pusu po blízkosti
rozdrápaný nitro z detoxu
z podlostí které vystupují ven
každý den umírám abych viděla rozklad
starý fotky nenahradí opravdovej život
a selfi chcíplo když drápal se k vrcholu
zapomněl na díru v hrudi kde bylo srdce
a šmejdi mají štestí když jiný umírá za pravdu
Jsem jen holka co ztratila směr
ale maluji si tvář černou barvou
to jen proto abych neviděla slunce
je lepší být dole pohřbená
než žít abych jen přežila