Běžící vtip
Když jsem byl malý chlapec,
podíval jsem se pod schody.
Král a jeho pěšáci chyceni
nepřipraveni jako málokdy.
Postávajíc ve stínu,
klevetník plný hořkosti
jen loví v temnotě
svých možností.
Jen se podívej,
jak teď vypadáš,
o co svou budoucnost
bláhově opíráš?
Stylově a s elegancí,
s veškerou svou nadějí,
přešlapuje na místě
a nepostojí.
V teplém objetí vybledne,
ten vtip, co strach boří.
Pak proklouzne mezi prsty a shoří.
Jen se podívej,
jak teď vypadáš,
ztracené ambice a lásky,
je na co vzpomínáš,
jenže teď umíráš.
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (0)