Chybí mi tvůj smích
Nepřeháním
Chybí mi dokonce tvůj zpěv
Chybí mi blízko
Tep tvých dlaní
Lev ve mně řádí jako lev
O mříže bije
Vzteklá liška co čeká ránu z milosti
Srdce je hloubka, mozek výška
Odvěků ryjem do kostí
Ty po nás zbydou až se zhasne
Jsem moc zkažená?
Nuž...
Každý má právo na hřích z vášně
I tvoje žena
I můj muž
Jsem příliš lakomý,
abych se o tebe dělil.
Jsem příliš spoutaný,
Abych novou vášeň zažil.
Snad proto to dopadlo, jak to dopadlo.
I nezkažené maso začne hnít!
01.03.2017 16:19:43 | Cappp