Raní neřest
Anotace: Rituálně raní neřest...
Je ráno,
ne snadno se vstává.
Ha... Vyhráno!
Do žaludku putuje káva.
Káva černá,
rozlévá do těla mého čilost.
Rituálně pevná,
podporuje energicky mou činost.
A přesto,
není příliš zdravá káva.
Hrníčková nevěsto,
proháníš na wc... I to se stává.
Však hlavně,
že energií káva mne častuje.
Jak hravě,
se kamkoliv pak putuje.
Komentáře (0)