ODEJÍT
Morseovkou tepu srdce z mramoru
je chladné jako tvůj pohled
a polibek
je jako umělé dýchání
jen bezmyšlenkovitá záchrana
jen instinkt,potřeba
kde nezbyl žádný cit
olejovkou poslepu čmárám v prostoru
chci zachytit naposled
ten naděje střípek
co nás kdysi zachránil
jako píseň touhou ohraná
a slovo co se vstřebá
když ústa už ho nechtějí vyslovit
taktovkou klepu do láskonádoru
už nepotřebuje dohled
jen čípek
a na záchod
…............v klidu odejít.
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: Avola, Iva Husárková, Amonasr, Philogyny1, Nikita44, zdenka
Komentáře (4)
Komentujících (3)