Stvoriť alkoholika
Keď raz odídeš
svet sa zrúti z výšky
hektolitrov rumu
až na sklenené kolená
búchajúce o barový pult
tekutý had
sa obkrúti okolo mozgu
ako pritiahnutý opasok
pod bruchom pažravca
a vyžmýka ťa z myšlienok
až po nenávisť
možno by som si nechal
aspoň kúsok spomienky
rozpustnej v slanom roztoku
medzi sklíčkami
pod mikroskopom
ale pijem rád
odíď celá
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Fany, ZILA78, Iva Husárková, Philogyny1
Komentáře (2)
Komentujících (2)