Ta lehká extáze, ten velký hlad
Jsi přece sladká, proč cítím z Tebe chlad?
Tvá sladká chuť, olíznu si ret
Myslím na Tebe ve všech svých snech.
Jazykem Tě rozehřeji
jsi tak svolná
Ochutnat Tě smím
už nejsi volná
Lakota je hřích
obžerstvím to zavání
Nikomu Tě nedám
hřešit je mé nadání
Přichází poznání
nic nemá věčné trvání
Jaké zklamání.
Budoucnost je ztracená. Snad necítíš se zrazena?
Asi byla málo mražená