Anotace: nic mne nenapadlo ;)
Je zvláštní ticho co zažere se do kůže
les sebevrahů nemá stíny jen ty co nezapomenu
zvláštní temnota za každým stromem
a kroky do prázdna ztrácí se v rytmu ozvěn
prstoklady sečných hran v tobě hnijí
ti co žijí už stejně dávno umřeli ...
za řekou jsou nové možnosti
záleží kam doplaveš
jak budeš nad věcí
čím víc se tomu vzdaluješ
tím víc se přibližuješ ozvěně
tam v lese za každým stromem tvůj nový stín
nejde být pořád první
i poslední ukáže se v cílovè rovince
Jsou lidi co nahlas mluví o úspěchu
ale jen kecají aby je ostatní slyšeli
aby je nasrali tím jak se jim daří
a pak počítaj drobný na kafe z automatu
baketu co ji vykuchali
a lidi pořád něco předstírají
lepší zametat cizí prahy než u sebe
minuty se mění v malè miny a hodiny v pole
každý krok hrobem ale i cesta ven
No já nevím, ale ten styl? Tolik se podobá xoxoxo...
24.02.2017 08:19:04 | Luky-33