MÁLO KDO
V alejích kvetou vzpomínky
a krvavé máky
se chvějí ve větru
jako tvoje smyslné rty
víš
hvězdy jsou náruče maminky
když zahání bubáky
i láska schovaná v centimetru
má obrovskou sílu.........a ty
víš
že hospoda s panáky
a vtíravá hudba
tě neuspokojí
už jsi prostě daleko..........a
víš
že trávit čas z hlupáky
kde stropem propadává nuda
a tvá duše prorůstá němou sekvojí
už jsi prostě daleko..........a
víš
…..................málo kdo to ustojí.
Přečteno 321x
Tipy 22
Poslední tipující: Cappp, AndreaM, Jort, Iva Husárková, Amonasr, kamínek, Dreamy, Kett, Frr, LV, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)