STARÝ DŮM
Zdi dýchají minulosti
jako poraněné zvíře
z posledních sil
oči pláčou sklem a cihlami
a páteř
schodiště ze zábradlím kroutí se
jako had
co našeptával Evě
ať kousne si
dveře zrezivěly sešlostí
jako uhlí v díře
a po omítce jen prach zbyl
vlasy šedivá střecha s taškami
a krádež
identity.........padlo číslo popisné
jako hrad
z karet zjevně
když bagry ho naposled rdousí.
Přečteno 413x
Tipy 25
Poslední tipující: jitoush, Jort, Nikita44, AndreaM, Amonasr, Philogyny1, Kett, Iva Husárková, Kapka, Miro Sparkus, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)