Anotace: *
Jak soumrak nad kraj lehce padl
tichou tou mlhou vrahů z hrobu se hrabu
Jak lehce se žije když nemusím dýchat
není to zvláštní jen je to jinak
mám noc ráda pro její stigmata
pro tmu že nejsem vidět
není vidět jak uvnitř jsem zohavená
každá cesta má les plný stromů
a kořeny chytají mé kotníky u země
vesmír mě znovu předhodil rozkladu
nastupuji tam kde jsem vystoupila
budu jiná?
budu ona nebo on?
lidi mě už nevidí a přesto se jich dotýkám
sedím blízko nich a oni cítí jen chlad
zem nikoho a v duši vím že jem tady znovu
jen oni neznají mou identitu
na horský dráze pořád bliju
lžu lidem hrozný věci
jsem bez emocí plná hlenu
a kašlu na hezký slova
ty stupidní dívčí zdrobnělinky
viděla jsem zblízka tu co nosí kosu
to změní postoj v kruhu z kterýho nevyjdu
Miluji vlky pro to že jsou vlky
ten jejich pohled jejich oči
všimli jste si vůbec že jsou nejkrásnější?
Mám modrý ale já chtěla vždy zelený
nesnáším modrou když chci tu vlčí
zahlcená svobodou v kleci kde umřu
snažili se mi namluvit že ten prostor stačí
pořád slýchám ten hlas
a když zavřu ty oči..
přijdou si pro orgány muži v černým
a nad barákem ufo
je mi líto že jsem člověk
protože to mě nutí se pořád stydět...
Xo
divoký pohled zelených očí z temnoty zahalující noci.
Vlci se stydí taky, kdyby ne, neměl bych je rád...
24.02.2017 17:04:07 | Slav Milo