ODPUSTÍM
ODPUSTÍM
Propustím mraky ze služeb
a slunce odvezu na konečnou
protože se bojí tmy a stromů
nad nebem to mlaská a klouže
to bůh koupe hvězdu jablečnou
v cínu,ve vaně z chromu
chytím kometu do oka
a měsíc vyženu de exilu
protože se bojí světla
pod nebem vyrábějí otroka
a ďábel odchytl i poslední vílu
utrhl ji..........zrovna když nádherně kvetla
odpustím všem světům
a paralelním realitám
že nás unášejí
na přič mléčným dráhám
v trpasličích galaxiích
odpustím všem letcům
že shazovali bomby,kolik........nespočítám
a pád Pompejí
jako sopka v mích hlavách
z jazykem v etymologiích.
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: Cappp, Jort, Eliášek, střelkyně1, poeta, Amonasr, bogen, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)