Anotace: ...se celoročně .D a je to hrozná terapie pro duši ,)
Procházím se těmi ulicemi,
kde láska začíná stejně jako končí!
Procházím se v tichu pod hvězdami,
ikdyž slunce na tvé tváře ráno vkročí..
Holt chodím furt venčit :D
Přestaňte se prosím u PC krčit
a běžte si svůj dnešek prožít :*
"furt"to je jaké nářečí... určitě venku najdeš víc,než doma :-)
05.03.2017 19:51:55 | Danger
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?