SBOHEM
Krčíš mě do koše
a sny propadnou vidlemi
když přehazuješ
náš společný život
na smetiště za domem
lámeš mě v rozsoše
a pocity jak totemy
uvnitř obnažuješ
když zavíráš přívod
lásky...........jedním slovem
sbohem
a jdeme dál
vstříc novým epochám
a jdeme dál
nic s tebe uvnitř jsi nenechám
sbohem
a jdeme dál
jiná zastávka jiné nádraží
a jdeme dál
jen city zaparkujeme v garáži
uchováme je na horší časy
a jdeme dá.......................................l.
Přečteno 325x
Tipy 18
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Fany, bogen, Kett, Eliášek, Amonasr, Nikita44, střelkyně1
Komentáře (4)
Komentujících (4)