NEJŠŤASTNĚJŠÍ
Dotek tvé teplé dlaně
a má kůže rozjasní třpytem
jako měsíční pohlazení úplňkem
naše stíny na zdi
jako kubistický obraz od Picassa
zakletý v jediném okamžiku
jsme jako v lese plaché laně
co vyplašíš špitem
jako ti první opojení hříšným jablkem
láska je cítit a hluboce zní
něžnosti,pocity prostě krása
intimita a vášnivá erotika
dotek tvých rtu
můj úsměv rozkvete
a rozletí se pomístnosti
jako pestrobarevný motýl do slunce
naše těla podmaní smyslnost
co vzplane v jedno
a ještě dokonalejší
prostě vyplníme všechnu tu tmu
co někdy srdce proplete
takovou tou zkyslostí
bez lásky bez punce
budeme jen dokonalá závislost
co může chtít úplně všechno
a jeden pro druhého............................na světě nešťastnější.
Přečteno 343x
Tipy 23
Poslední tipující: Bludimíra, Cappp, Iva Husárková, zdenka, Nikita44, Jort, Eliášek, Poetik, Dreamy, bogen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)