Anotace: *
*
tiše našlapuj ve vrstvě prachu
pomiluj ženu ve stínu stromů
pro pouhý polibek pláče stará noc
ta bez hvězd co někdo ukrad pro svou potěchu
život je těžkej kalibr
nabitá zbraň ve střehu
jsem tak unavená jedu na jedu
teče mi z uší
teče i ta špína co se drží jak veš
otevřít oči než vám je zatlačí
někde čeká můj vlastní hrob
zvláštní místo kde lze spočinout
vydět východ a pak utichnout v sobě
a můj pes ví kde mě najde
Pavoučí sítě silnic když mizím ve tmě
rychlá jízda je klíč k hlíně na hrudi
otazník
otázky
a pak ztratím cit
ponor do hloubky
všichni ti pavouci
co v noci spolykáme
teď lezou ze mě
hrozný věci se stávají
bojím se ohlédnout za sebe
nemám už žádné stopy
ani vůni
nemám tělo
nemám nic a přece je to jiný
tak jiný že se už nechci bát smrti
*