NERESPEKTUJI
Respektuji slunce
vznešený ohnivý obr galaxie
život i smrt
respektuji vodu,řeky,moře i pár kapek v tůňce
vodopád jeho symfonie
život i smrt
respektuji vzduch
větry,hurikány i vánek co pohladí
život i smrt
respektuji zem.....=.....bůh
půdu,hlínu co jednou nás přikryje a zchladí
život i smrt
respektuji lásku
cit i bolest
život i smrt
co nerespektuji je přetvářku
jako mít v srdci šelest
není cítit ani fyzicky nebolí
ale na tvoji překrásnou tvář...................se sakra nehodí.
Přečteno 298x
Tipy 18
Poslední tipující: Cappp, bogen, Philogyny1, Amonasr, Dreamy, Fany, Nikita44, Jin&Jang, Kett, Iva Husárková, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)