Pro lásku jsem se vydala
tu kterou jsem tak hledala
a v tom citovém rozložení
vidím, jak Bůh mé kroky mění
Říká mi: "Mám Tě dítě rád,
už nebudeš mít hlad
Tvá strádání zažehnána jsou
a dny Ti krásná rána přinesou"
A já děkuji za ten vzkaz
a má odpověď je:
"Jdu si užít všech těch krás..."