Ži život...
Anotace: Sme tu preto ,lebo...
Aj Taktici majú v texte,
že:,,Napíš bocianovi list,,.
Či sa dá vôbec
na tento svet prísť
Niečo na tom bude
vždy sa môžme hrať
Aj keď bude najhoršie
skús to vyskúšať
Kolobeh človeka
na svete je neustály
A niesme tu preto
aby len úspechy sme žali
Možno vás to ponorí do úsmevu
aj preto sedím občas v bare
A myslím na prvú Evu
No...a chutí mi to karé...
Komentáře (7)
Komentujících (6)