Anotace: Yx
*
ten čas s tebou zůstal stát
to bolest chcípá čistý žal
ta nenávist tahá za nervová vlákna
oči zavřený vše je zastřený
má Mariano má lásko jsi v hajzlu
padla na dno tvoje touha
tak tě udali oni tě nakonec dostali
ty malá dívko z getta
ty mrtvá ubitá znásilněná
na udičce vraha co nemá city
a ty slzy pro něj jen tekutina
..." něco ji teklo z očí,ale nevím co to bylo'
pak ji dorazil židlou a všichni mlčeli
psychopati mají rádi tekutinu v očích
jen neví že se to jmenuje slzy
Chcípni ty bestie už mě to nudí...
tvé krásné oči už nikdy neoslní
tvè krásné tělo hnije v zemi
vše podlehne rozkladu
Je mi líto tvého utrpení
schovala jsem si tvé oči v tom domě
tam kde i mě znásilnili
...přežila jsem a jsem jak oni
jsem jak ti psychopati v kleci
holka který už na nikom nezáleží
...chce to trest smrti
"