Sbohem Kodar
Vzali mě na jižní točnu týpkové
zrovna teď, když jsem se nadechl chladu
v Kodaru, bylo to ufo linkové
snad jediné v zdejším fest jízdním řádu
vandráků beze jmen, pobudů všech sort
jež jezdí načerno, kamkoli vedle
stopnul jsem si talíř a prásknul do bot
nebudu skomírat breče usedle
někde na výsluní úspěšných zítřků
chci všechno hned, třeba pozpátku číst
prokoušu se jako dítě k šidítku
životem svým, plným spanilých jízd
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, Melfëa
Komentáře (2)
Komentujících (2)