Špatná dohoda
Špatně se spolu dohodli,
nevzdal se svého pohodlí.
Nevzdal se svého kanape,
už jim to spolu neklape.
Odešla s třemi potomky,
do malinkaté garsonky.
Zůstala na ně zcela sama,
věří, že bude dobrá máma.
A léta jdou a léta běží,
vypiplala je jenom stěží.
Všechno se jí však časem vrací,
když děti našly dobrou práci.
A do máminy garsonky,
chodí pan Jan na laskonky.
Je mlsný, ale není líný.
Nosí i velmi úzké džíny.