Anotace: Nenadarmo se říká, že Satan chodívá do ženského kolektivu na školení...
O, Trudi, pěkně jsi to rozjela... jsem nejdřív myslela, že blbě vidím a čtu špatně název... skoro jsem se zhrozila a zatoužila ze sebe servat vaginu, ale trochu mě uklidnilo, že jsem v přechodu... za STatečnost, že jsi nahlas řekla pravdu a dyť sme hrozný, je to tak... někdy... :-))
05.03.2017 07:28:41 | Iva Husárková
Děkuji za komentář a ocenění mé statečnosti. Ale je to tak, ženský kolektiv je horší než peklo samotné a i Satan ze školení rychle prchal, mírně zděšen...
05.03.2017 19:19:40 | Trudi
...chjo... pak už snad zbývá jen naládovat tu hlaveň, co máš na obrázku a pal... ženský plemeno... he a tohle je hezký a mě rozesmálo hele - z veškerého ženského plemene trpí mniši na svém území pouze kočky a slepice... tak se drž. :-))
08.03.2017 01:49:36 | Iva Husárková