zatím co spíme
pár splašených koní
a jiskry od kamení
ten kočár lidičky
nestaví na znamení
snad už jen čáry pomohou
snad zaříkávač duší
zatím co na terč
(jako děti)
střílíme si kuší...
...nám už jen čáry pomohou
zatím co spíme
SMRT JE DÁVNO NA NOHOU!
Přečteno 303x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, mirecek, jitka.svobodova, Iva Husárková, Fany, Amonasr, hanele m., básněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)